Start-Up Nation România 2023

afacerea ta de vis poate deveni realitate

Dezvoltă-ți afacerea

te ajutăm să iei pasul următor

Promoveaza-ți afacerea

campanii de la A la Z

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului novotek.ro

Prin termenul de "Utilizator" se inteleg toate persoanele, fizice si/sau juridice, care acceseaza oricare din paginile si sectiunile site-ului novotek.ro, indiferent de motiv.

Termenii: “Servicii”, "Contract", “Utilizator”, “Furnizor”, "Termeni si conditii", “Politica”, “Reguli de utilizare”, "Acord", "Site", "Site-uri" sunt folositi pentru a desemna conditiile de utilizare.

“novotek.ro” este un site de prezentare a serviciilor furnizate de New Novotek SRL. Serviciile prezentate sunt oferite utilizatorilor de site-ul “novotek.ro” cu conditia acceptarii “termenilor si conditiilor” de utilizare, publicati prin intermediul “novotek.ro” de administratorul site-ului. Accesarea paginilor siteului implica acordul utilizatorilor privind termenii si conditiile de utilizare, iar utilizarea informatiilor cuprinse in site se poate face numai potrivit prevederilor prezentate in “termeni si conditii”.

IMPORTANT: Inainte de a accepta termenii si conditiile, utilizatorul (userul) are obligatia de a citi “termenii si conditiile de utilizare” integral.

Administratorul site-ului “novotek.ro” poate revizui oricand acest document, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la “termeni si conditii”. Folosirea in continuare a site-ului “novotek.ro” reprezinta acceptarea tuturor modificarilor aduse termenilor si conditiilor de utilizare a siteului.

1. Servicii oferite

Site-ul ”novotek.ro” asigura utilizatorilor posibilitatea de a accesa on-line informatiile dorite prin intermediul retelei Internet. Serviciile prezentate se adreseaza, fara a fi limitativ:

 • persoanelor fizice;
 • intreprinzatorilor si managerilor;
 • institutiilor publice si ONG-urilor.

Serviciile “novotek.ro” includ mesaje cu caracter administrativ si mesaje privind noutatile aparute pe “novotek.ro”. Utilizatorii inregistrati vor primi periodic acest tip de mesaje, care sunt implicite calitatii de utilizator “novotek.ro” ele nefiind considerate spam-uri.

2. Inregistrarea utilizatorilor

Utilizarea site-ului “novotek.ro” nu presupune inregistrarea utilizatorilor.

Atentie: “novotek.ro” nu va solicita date ale persoanelor fizice care doresc sa fie contcatate de catre reprezentatii New Novotek SRL.

3. Obligatiile Utilizatorilor

Ca utilizator aveti posibilitatea de a accesa informatiile oferite de “novotek.ro” “asa cum sunt”, acceptand ca administratorul site-ului “novotek.ro” nu raspunde sub nici o forma de continutul acestora.

Utilizatorii au obligatia ca prin actiunile lor sa nu afecteze functionarea site-ului si sa nu defaimeze activitatea “novotek.ro” sau a firmei New Novotek SRL. Accesarea acestui site releva faptul ca acceptati aceste conditii, care intra in vigoare odata cu prima utilizare a site-ului.

Utilizatorii sunt singurii raspunzatori de relatiile stabilite / derulate cu ceilalti utilizatori.

4. Limitarea raspunderii furnizorului

Administratorul site-ului “novotek.ro” are dreptul:

 • sa suspende functionarea site-ului sau a unor sectiuni din site;
 • sa modifice serviciile oferite, precum si termenii si conditiile din prezentul contract.

Administratorul site-ului nu poate fi tras la raspundere pentru niciuna din actiunile mai sus mentionate.

Administratorul site-ului “novotek.ro”, prin intermediul “blogului novotek.ro” publica informatia “asa cum este”, si nu raspunde pentru continutul ei. In consecinta, nu raspunde pentru nici o dauna prezenta sau viitoare, directa sau indirecta, ce ar putea rezulta din accesarea informatiilor cuprinse pe acest site. Administratorul site-ului “novotek.ro” nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor pentru relatiile de afaceri pe care acestia le stabilesc cu cu terti.

De asemenea, administratorul site-ului nu raspunde de:

 • eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii;
 • de probleme aparute datorita sistarii temporare sau permanente a serviciilor furnizorului nostru de internet sau de eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet;
 • distrugerea sau afectarea functionalitatii site-ului prin actiuni intreprinse de terte persoane;
 • securitatea utilizatorilor site-ului;
 • virusarea site-ului;
 • eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului.

Administratorul “novotek.ro” deruleaza prin intermediul “novotek.ro” campanii de promovare a unor firme, produse si servicii. Eventualele prejudicii provocate de relatia, de orice tip/fel, dintre dvs. si companiile care deruleaza campanii publicitare si promotii sau comercializeaza produse si servicii prin intermediul “novotek.ro” sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Administratorul site-ului “novotek.ro” nu este raspunzatoar si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii.

Acceptand “termenii si conditiile” impuse de “novotek.ro” sunteti obligati sa acceptati ca administratorul site-ului nu va fi raspunzator sub nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe “novotek.ro”;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

5. Drepturile de proprietate asupra continutului

Continutul site-ului este proprietatea administratorului site-ului “novotek.ro”, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut, integral sau partial, fara acordul scris al administratorului.

Continutul acestui site este protejat prin legea drepturilor de autor, astfel ca este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea sau crearea de produse derivate din acest continut, in totul sau in parte, fara acordul prealabil scris al administratorului site-ului.

6. Politica de confidentialitate

Informatiile furnizate de utilizatorii site-ului sunt confidentiale.

Administratorul “novotek.ro” poate revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la “confidentialitate”.

7. Incetarea contractului

Administratorul site-ului, daca considera de cuviinta, va poate bloca accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor novotek.ro de care beneficiati.

Daca se considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor si conditiilor de utilizare “novotek.ro” poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor in totalitate sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la site, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata.

8. Dispozitii finale

Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor stabilite prin prezentul document, considerat contract, astfel ca implicit utilizatorul devine parte contractanta.

Furnizorul are dreptul sa modifice termenii si conditiile continute in prezentul contract, fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.

Orice litigii ivite in legatura cu aplicarea si interpretarea conditiilor si termenilor din prezentul document, sunt de competenta instantelor de drept comun de la sediul furnizorului.

Termenii si conditiile prezentate in acest document se impun in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si “novotek.ro”.