Start-Up Nation România 2023

afacerea ta de vis poate deveni realitate

Dezvoltă-ți afacerea

te ajutăm să iei pasul următor

Promoveaza-ți afacerea

campanii de la A la Z

Promovare proiecte europene

Punem la dispozitie o echipa de profesionisti si instrumente specifice pentru promovarea online a proiectelor finantate din fonduri europene ce au ca scop dezvoltarea afacerilor. Va putem pune la dispozitie una dintre cele mai vaste retele specializate in sustinerea antreprenoriatului in Romania.

Promovare proiecte ce au ca scop dezvoltarea afacerilor

Activitatiile specifice desfasurate de ONG-uri, companii si institutii, in cadrul un proiecte cu finantare europena ce au ca scop promovarea antreprenoriatului si dezvoltarea afacerilor, inclusiv a economiei sociale, pot fi promovate prin intermediul retelei noastre de site-uri, bloguri si pagini Facebook create special pentru dezvoltarea antreprenoriatului si sustinerea IMM-urilor.

Oferim publicitate prin bannere pe reteaua noastra de portaluri de afaceri (www.infogold.ro si www.bestprofit.ro) si bloguri de afaceri (afacerimici.blogspot.ro, ideiafacere.wordpress.com, miciafaceri.wordpress.com), precum si pe reteaua noastra de pagini Facebook, prin intermediul unor anunturi fixate superior timp de 30 zile:


In plus, dispunem de urmatoarea retea de pagini dedicate promovarii: http://www.facebook.com/Afaceri..., cu urmatoarele variante:Arad
Baia Mare
Braila
Brasov
Bucuresti
Cluj
Constanta
Craiova
Iasi
Mures
Oradea
Pitesti
Ploiesti
Satu Mare
Sibiu
Timsoara
Zalau.

Pentru cei interesati de un impact crescut organizam campanii de promovare de tip Facebook Ad pe oricare din paginile mentionate.

Generic placeholder image

Servicii pentru advertiseri

Pentru companiile de advertising care au contracte cu firmele / institutiile care implementeaza proiecte finantate din fonduri europene oferum pachete speciale de promovare, dedicate exclusiv celor care desfasoara campanii de pomovare.

Generic placeholder image

Pachetul promo afaceri – nivel 1

promovare prin bannere pe un portal de afaceri, 2 bloguri de afaceri, 2 pagini de afaceri facebook cu acoperite nationala si 3 pagini de afaceri facebook cu acoperite locala.

Generic placeholder image

Pachetul promo afaceri – nivel 2

promovare prin bannere pe 2 portaluri de afaceri, 4 bloguri de afaceri, 4 pagini de afaceri facebook cu acoperite nationala si 6 pagini de afaceri facebook cu acoperite locala.

Generic placeholder image

Pachetul promo afaceri – nivel 3

promovare prin banere pe un portal de afaceri, 4 bloguri de afaceri, 4 pagini de afaceri facebook cu acoperite nationala si 6 pagini de afaceri facebook cu acoperite locala precum si campanii de tip FacbookAd pentru paginile nationale si locale.

Generic placeholder image
Serviciile de consultanță pe care le merită ideea ta sunt la un clic distanță
Contactează-ne