Start-Up Nation România 2023

afacerea ta de vis poate deveni realitate

Dezvoltă-ți afacerea

te ajutăm să iei pasul următor

Promoveaza-ți afacerea

campanii de la A la Z

Promovare Google AdWords

Una din modalitatile cele mai eficiente de promovare a unui site este cumpararea de trafic de la Google, prin Google AdWords. Principalul avantaj al acestei metode de promovare il constituie afisarea reclamelor in momentul in care vizitatorul intentioneaza sa cumpere produsul/serviciul pe care il comercializezi. Anunturile companiei tale sunt prezentate doar internautilor care au facut cautari dupa cuvinte cheie legate de ceea ce vrei sa le oferi.

Acum cativa ani acest servici era folosit preponderent pentru promovarea site-urilor, dar în scurt timp lumea a înteles ca aceast solutie de promovare este extrem de utila în afaceri, motiv pentru care s-a trecut la crearea unor campanii care sa conduca la cresterea notorietatii unei firme precum si la promovarea directa a unor produse si servicii. Expertii nostri dezvolta campanii AdWords performante, pe care, daca este cazul, le optimizeaza pentru a imbuntati si mai mult rezultatele obtinute.

Promovare Google AdWords

Realizare plan de campanie

în functie de obiectivele dvs. stabilim publicul tinta, selectam cuvinte-cheie relevante astfel încât anunturile sa ajunga exact la publicul care intentioneaza sa achizitioneze produsele sau serviciile oferite de compania dvs., si facem o recomandare privind durata si bugetul campaniei.

In ceea ce priveste bugetul campaniilor propunerile noastre sunt pentru pachete de 500 RON, 1.000 RON sau 2000 RON. La cerere se pot crea campanii cu bugete speciale.

Realizare plan campanie

Creare anunturi text si grafice

Concepem anunturi adaptate la publicul tinta. Anunturile create de noi sunt in concordanta cu cuvintele cheie selectate si agreate de dvs. ca fiind cuvinte relevante si atractive pentru publicul dvs. tinta.

Monitorizare si optimizare

pe parcursul derularii campaniilor monitorizam efectele acesteia, si în functie de evolutie propunem beneficiarului masuri care ar putea conduce la îmbunatatirea rezultatelor. Raportare periodica: atat pe parcursul derularii campaniei cat si la sfrsitul acesteia transmitem clientilor rapoarte privind efectele campaniei si evolutia costurilor.

Monitporizare si optimizare
Serviciile de consultanță pe care le merită ideea ta sunt la un clic distanță
Contactează-ne