Start-Up Nation România 2023

afacerea ta de vis poate deveni realitate

Dezvoltă-ți afacerea

te ajutăm să iei pasul următor

Promoveaza-ți afacerea

campanii de la A la Z

Promovare Facebook Ads

Social Media este una dintre cele mai moderne dar si cele mai eficiente modalitati prin care va puteti promova produsele si/sau serviciile oferite de companie. In 2015 numarul conturilor de Facebook atribuite utilizatorilor români a ajuns la 8 milioane, si de aceea este locul unde puteti gasi rapid clienti prin intermediul unor campanii de tip Facebook Ads.

In prezent Facebook are la nivel global 1 miliard de utilizatori conectati în fiecare zi, si deoarece tanara generatie este conectata aproape 24 de ore din 24 la Facebook, daca nu se va inventa ceva nou, în urmatorii ani aceasta retea de socializare va deveni probabil ce mai buna solutie de promovare a unei afaceri. Nu este simplu, caci utilizatorii de facebook aloca foarte putin timp unei reclame (0 … secunde), dar o campanie realizata de profesionisti poate atrage un numar mare de clienti. Important este sa fiti mereu prezent, sa socializati cu clientii si cu potentialii clienti. Retineti: publicul dvs. tinta si concurentii sunt deja pe Facebook! Nu ramaneti in urma! Prin promovarea paginilor dvs., a postarilor si crearea unor ad-urilor adaptate la publicul tinta, va putem face cunoscuta compania si cele mai noi promotii sau oferte speciale.

Generic placeholder image

Afla mai multe despre...

Campanii de social media targetate, ce tintesc orasele din Romania cu peste 100.000 de locuitori, fiind cea mai buna solutie de promovare pentru companiile cu activitate locala sau regionala. Campaniile se deruleaza fie folosind site-ul si paginile beneficiarului, fie prin intermediul paginilor noastre locale specializate, sau mixt, pe paginile noastre si ale clientului, alegerea facandu-se în functie de obiectivele urmarite.

Pentru cresterea notorietatii unei companii cream campanii de lunga durata, cu bugete zilnice reduse, iar pentru promovarea unor produse sau oferte speciale organizam campanii de scurta durata cu bugete corelate cu tintele urmarite. Pentru a va sprijini în promovarea locala (sau regionala) a ofertelor dvs. si a îmbunatati imaginea companiei derulam pentru dvs. urmatoarele activitati:

Generic placeholder image

Realizare plan de campanie

în functie de obiectivele campaniei stabilim pagina (sau paginile) care vor fi promovate, clientii tinta, durata si programul campaniei, si facem o propunere privind bugetul recomandat. In functie de obiectivele urmarite planul de campanie poate sa prevada promovarea paginilor dvs., sau promovarea produselor comercializate de dvs. prin intermediul unor pagini specializate de tip “Shop”, “Promotii” sau “Oferte” create de noi pentru toate orasele importante din Romania:

Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi...

In ceea ce priveste bugetul campaniilor propunerile noastre sunt pentru pachete de 300 RON, 500 RON, 1000 RON sau 2500 RON. La cerere se pot crea campanii cu bugete speciale.

Generic placeholder image

Optimizare landing page

Specialistii nostri analizeaza “landing page-ul” clientului (pagina unde ajung potentialii clienti in urma campaniei). In cazul în care este necesar se propun îmbunatatiri pentru cresterea ratei de conversie si implicit îmbunatatirea rezultatelor campaniei.

Generic placeholder image

Realizare banere promovare

în cazul în care clientii nu au un banner pregatit pentru campaniile ce intentioneaza sa le deruleze cream banere adecvate obiectivelor urmarite, urmarind trendurile actuale din industrie.

Monitorizare si optimizare campanii

Pe parcursul derularii campaniilor monitorizam efectele acesteia, si în functie de evolutie propunem beneficiarului masuri care ar putea conduce la îmbunatatirea rezultatelor.

Generic placeholder image

Evaluare rezultate campanie

Monitorizam rezultatele campaniei, atât din punct de vedere cantitativ (Impact total si # interactiuni) cât si din punct de vedere calitativ (cost/interactiune). La finalul campaniei transmitem beneficiarului un raport cu rezultatele obtinute precum si cu propuneri utile pentru campaniile viitoare.

Generic placeholder image

Campanii de promovare prin social media ce se adreseaza companiilor care îsi desfac produsele sau îsi ofera serviciile în întreaga tara, fie fizic, fie online. Pentru cresterea notorietatii companiei dvs. concepem si implementam campanii de lunga durata, cu bugete zilnice reduse, iar pentru promovarea unor produse sau oferte speciale organizam campanii de scurta durata cu bugete corelate cu tintele urmarite. Pentru a va promova pe facebook derulam pentru dvs. urmatoarele activitati:

Generic placeholder image

Realizare plan de campanie

în functie de obiectivele campaniei stabilim pagina (sau paginile) care vor fi promovate, clientii tinta, durata si programul campaniei, si facem o propunere privind bugetul recomandat. In functie de obiectivele urmarite planul de campanie poate sa prevada promovarea site-ului dvs., a paginilor dvs., sau promovarea produselor comercializate de dvs. prin intermediul unor pagini specializate create de noi de tip “Shop”, “Promotii” sau “Oferte”, cu acoperire nationala.

In ceea ce priveste bugetul campaniilor propunerile noastre sunt pentru pachete de 500 RON, 1000 RON, 2000 ROn sau 3000 RON. La cerere se pot crea campanii cu bugete speciale.

Generic placeholder image

Optimizare landing page

specialistii nostri analizeaza “landing page-ul” clientului. In cazul în care este necesar specialistii nostri propun îmbunatatiri pentru cresterea ratei de conversie si implicit îmbunatatirea rezultatelor campaniei. Realizare banere promovare: în cazul în care clientii nu au un banner pregatit pentru campaniile ce intentioneaza sa le deruleze cream banere adecvate obiectivelor urmarite.

Generic placeholder image

Monitorizare si optimizare campanii

pe parcursul derularii campaniilor monitorizam efectele acesteia, si în functie de evolutie propunem beneficiarului masuri care ar putea conduce la îmbunatatirea rezultatelor.

Generic placeholder image

Evaluare rezultate campanie

monitorizam rezultatele campaniei, atat din punct de vedere cantitativ (Impact total si Nr. interactiuni) cat si din punct de vedere calitativ (cost/interactiune). La finalul campaniei transmitem beneficiarului un raport cu rezultatele obtinute precum si cu propuneri pentru campaniile viitoare.

Generic placeholder image
Serviciile de consultanță pe care le merită ideea ta sunt la un clic distanță
Contactează-ne