Start-Up Nation România 2023

afacerea ta de vis poate deveni realitate

Dezvoltă-ți afacerea

te ajutăm să iei pasul următor

Promoveaza-ți afacerea

campanii de la A la Z

Content Marketing

In ziua de azi concurenta este din ce în ce mai puternica iar clasicele campanii de promovare în mass-media, pe motoarele de cautare si pe site-urile de socializare, chiar daca dau rezultate bune, nu mai sunt suficiente pentru a asigura un nivel ridicat al vanzarilor. Firmele de top pregatesc cu mult timp înainte lansarile de noi produse din toate punctele de vedere, si depun numeroase eforturi pentru a îi tine, într-un fel sau un altul, legati de firma. In acest scop furnizeaza periodic publicului informatii noi despre activitatile desfasurate si despre produsele si serviciile pe care intentioneaza sa le lanseze. Calea aleasa este aceea a publicarii de articole si ocazional a unor comunicate de presa, deoarece este mai ieftina, si daca este bine gândita îsi atinge obiectivul.

Generic placeholder image

Articole blog

Cream articole pentru blogul dvs. sau pentru postarea pe alte bloguri care sa atraga potentialii clienti catre produsele / serviciile oferite de companie. Articolele vor scoate în evidenta modul în care oferta companiei dvs. poate satisface nevoile clientilor precum si avantajele ce le-ar putea obtine cumparând de la dvs. Scrierea constanta de articole cu continut corelat cu obiectul de activitate al firmei, care sa atraga potentialii clienti, este uneori dificila si mare consumatoare de timp. Specialistii nostri va pot ajuta pe termen lung pentru a mentine treaz interesul clientilor dvs.

Generic placeholder image

Advertoriale

Multi consumatori sunt uneori “obositi” de multitudinea de reclame cu care sunt bombardati, si de aceea aloca putina atentie reclamelor clasice, compuse dintr-o imagine sau un video si un scurt slogan publicitar. Receptivitatea acestora, si mai ales intentia de cumparare, poate creste semnificativ atunci ofertele sunt prezentate sub forma unor articole care descriu într-un mod foarte explicit avantajele pe care le aduc anumite produse si servicii. Specialistii nostri concept advertoriale specializate care se adreseaza direct grupurilor tinta ce ar putea fi interesate de ofertele firmei dvs.

Generic placeholder image
Serviciile de consultanță pe care le merită ideea ta sunt la un clic distanță
Contactează-ne