Start-Up Nation România 2023

afacerea ta de vis poate deveni realitate

Dezvoltă-ți afacerea

te ajutăm să iei pasul următor

Promoveaza-ți afacerea

campanii de la A la Z

Consultanta marketing

Oferim servicii complexe de consultanta în domeniul marketingului, atât în ceea ce priveste strategia de promovare, cât si strategiile de produs, pret si distributie. Expertii nostri va stau la dispozitie pentru a analiza obiectiv pozitia pe care se situeaza compania dvs. si a va ajuta sa elaborati o strategie coerenta de marketing, precum si pentru a va oferi solutii concrete de crestere a vânzarilor firmei. Strategiile elaborate de noi vizeaza atât offline-ul cât si online-ul, acestea fiind la ora actuala canale complementare pentru orice afacere. In ziua de azi daca nu esti pe internet nu existi, motiv pentru care eforturile noastre se concentreaza în mod special asupra promovarii online. Pentru cei interesati de promovarea pe internet concepem mixul ideal de marketing online, mix ce poate contine campanii de promovare Google AdWords si Facebook Ads precum si alte activitati de marketing online. Serviciile noastre de consultanta va vor ajuta sa va prioritizati activitatile promotionale si sa va clarificati toate aspectele legate de modul în care trebuie condusa campania de marketing astfel încat sa fie eficienta. Serviciile noastre de consultanta in marketing sunt extrem de utile managerilor si antreprenorilor care nu au mai lucrat in domeniul marketingului sau nu au facut studii de specialitate.

Generic placeholder image

Analize si strategii de marketing

În economia de azi, pentru a supravietui si a se dezvolta orice companie trebuie sa aiba o politica proprie, care sa defineasca directiile de evolutie si actiune în viitor, inclusiv cele referitoare la penetrarea pe piata si câstigarea unei cote cât mai mari de piata. Va stam la dispozitie pentru a face o “radiografie” cât mai exacta a situatiei în care se afla firma dvs. si a va ajuta sa elaborati o strategie coerenta de marketing, care sa atinga toate cele 4 aspecte importante ale unei strategii de marketing, respectiv: produs, pret, promovare si distributie. Bineînteles, aceasta strategie va include si aspecte referitoare la dezvoltarea brandului propriu, astfel încât dvs. sa puteti cladi o afacere pe termen lung.

Generic placeholder image

Stabilirea obiectivelor pentru campaniile de promovare online

În principiu, aproape orice campanie de promovare online conduce la niste rezultate, dar în afaceri rezultatele au valoare numai daca costurile aferente sunt rezonabile. Pentru ca activitatile de promovare online sa aduca rezultate bune din punct de vedere al raportului pret/calitate este foarte important ca pentru fiecare campanie sa fie definite foarte clar obiectivele. Inainte de a începe trebuie sa va hotarâti daca bugetul care îl alocati va fi destinat unei campanii care sa conduca în timp la cresterea vizibilitatii companiei si a perceptiei publicului tinta despre companie, caz în care campania de promovare va avea o intensitate mai scazuta dar va fi de lunga durata, sau interesul major al companiei este de a promova rapid anumite oferte comerciale prin intermediul unor campanii cu intensitate mare. Expertii nostri va vor explica mai multe despre avantajele diferitelor metode de promovare online si împreuna cu dvs. vor stabili ce este propritar: cresterea notorietatii, îmbunatatirea comunicarii cu clientii sau poate extinderea businessului printr-un un nou mod de comercializare a produselor.

Generic placeholder image
Serviciile de consultanță pe care le merită ideea ta sunt la un clic distanță
Contactează-ne