Start-Up Nation România 2023

afacerea ta de vis poate deveni realitate

Dezvoltă-ți afacerea

te ajutăm să iei pasul următor

Promoveaza-ți afacerea

campanii de la A la Z

Politica de confidentialitate

Politica firmei aplicata in cazul site-ului novotek.ro este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor.

Definitii:

 • date cu caracter personal - informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;
 • date confidentiale - numarul si seria de buletin, numarul si seria de pasaport, CNP
 • stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 • prelucrarea datelor cu caracter personal - operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, indiferent de mijloace
 • operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 • destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert;
 • tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita de operator;
 • date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
 • date de tip "business contact" - date care includ numele, prenumele si functia persoanei de contact, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al organizatiei, sau alte datele de identificare / contact ale unei firme. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
 • date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane.
 • date despre firma – date despre firma/agentul economic care doreste sa fie promovat prin “novotek.ro”.

Informatii colectate

Administratorul site-ului « novotek.ro » NU colecteaza de la dumneavoastra date cu caracter personal.

In cazul cererilor pe care ni le transmiteti prin intermediul site-ului utilizatorii SUNT RUGATI sa nu furnizeze seturi complete de date ce intra in categoria datelor confidentiale.

Site-ul novotek.ro colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului (si eventual alte site-uri), inclusiv adresa IP.

In diferite sectiuni din site-ului se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Atat adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat cat si informatiile despre firma pe care o inscrieti in site intra in categoria datelor tip "business contact" iar novotek.ro le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti.

Administratorul “novotek.ro” nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Legislaţia UE stabileşte reguli şi protecţii speciale cu privire la procesare unor „Categorii speciale de date personale”, care includ orientarea religioasă, orientarea politică sau orientarea sexuală. Administratorul “novotek.ro” NU colecteaza si nu solicita nici prin intermediul site-ului si nici indirect astfel de informatii.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

Administratorul “novotek.ro” poate folosi datele statistice si / sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

 • realizarea de studii si analize
 • realizarea unor materiale informative
 • promovarea produselor/serviciilor oferite de administratorul “novotek.ro” si de asociatii sai.

Informatiile despre firmele inscrise in site sunt publice.

Securitatea datelor colectate

In cadrul site-ului novotek.ro sunt implementate metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Legaturi externe

Site-ul pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului novotek.ro. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de cea a novotek.ro.

Modificarea politicii de confidentialitate

Furnizorul are dreptul sa modifice regulile de confidentialitate fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea “Termeni si Conditii”, care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe website.